FOTO A scăpat cu viață după ce s-a izbit cu mașina de doi copaci de pe DN 3 și apoi s-a răsturnat

În urma accidentului, șoferul a scăpat cu răni ușoare. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat a scăpat ca prin minune cu viață după ce a scăpat controlul volanului mașinii pe care o conducea, reușind o adevărată cascadorie.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în dimineața de 21 iulie, la ora 2.35, un bărbat, de 37 de ani, a condus autoturismul marca BMW 320D, pe DN 3, dinspre localitatea Viile, către Băneasa. Când a ajuns la km 181+639, acolo unde drumul face o curbă deosebit de periculoasă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul direcției. Autoturismul a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de doi copaci, apoi, forța impactului l-a aruncat înapoi pe șosea, unde s-a răsturnat pe contrasens.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea uşoară a conducătorului auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*