Amenzi și ordine de restricție pentru constănțeni. Două femei și un bărbat au căzut victime violenței domestice

Masina de politie in trafic. FOTO Catalin Schipor

Câțiva constănțeni au ales să își petreacă sfârșitul de săptămână în compania polițiștilor după ce atmosfera din casele lor a devenit una violentă. Atât femei cât și bărbați au sunat la 112 pentru a cere ajutorul după ce au fost agresați de către jumătățile lor.

Polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați în seara de 22 martie în jurul orei 18.00, de către o femeie în vârstă de 50 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliu. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, și-a agresat fizic concubina.

În seara de 23 martie, polițiștii Secției 5 au avut două astfel de sesizări. În jurul orei 18.30, oamenii legii au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliu. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat o femeie, în vârstă de 38 de ani, care, pe fondul unei discuții în contradictoriu, și-a agresat fizic concubinul. Aproape de miezul nopții, un alt apel la 112 efectuat de către o femeie, în vârstă de 25 de ani, anunța producerea unui scandal la domiciliu. La locul solicitării, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, și-a agresat fizic concubina.

În toate cele trei cazuri, polițiștii constănțeni au emis ordin de protecție provizoriu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*