Fotbaliștii din Cumpăna sunt campionii județului Constanța la „Cupa satelor la fotbal“

Cupa satelor la fotbal a fost câștigată de CS Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Cupa Satelor, o competiție fotbalistică dedicată copiilor U13 și organizată de Asociația Județeană de Fotbal Constanța, a ajuns la final.

Finala Cupei Satelor s-a disputat pe 17 martie, pe stadionul din comuna Mihai Viteazu și le-a adus față în față pe echipele comunelor Cumpăna și Cobadin. Meciul a fost câștigat de reprezentanții comunei Cumpăna cu scorul de 4-1, golurile cumpenenilor fiind marcate de Cristescu (2) și Moise (1).

Micii fotbalişti din Cumpăna au avut parte de o numeroasa galerie, condusă de viceprimarul Neagu Florin, care a ţinut să îi felicite și să le mulţumească pentru faptul că reprezintă cu cinste și mândrie comuna Cumpăna la competiţiile sportive.

Prezent la meci, a fost si directorul clubului Victoria Cumpăna, Rauță Ion, acesta felicitându-i pe antrenor, copii și părinti pentru munca depusă, implicarea și dăruirea de care au dat dovadă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*