FOTO Orașul Ovidiu are un vice campion național la Haltere Juniori

Vice campionul național Tuca Ionuț, FOTO Primăria Ovidiu

La Campionatul Național de Haltere pentru juniori desfășurat la Botoșani între 14 și 15 mai, CSO Ovidiu a reușit să obțină mai multe medalii, dar și un titlu important.

Cea mai importantă distincție a fost obținută de Tuca Ionuț, care la categoria Juniro Under 15 a obținut pe lângă cele trei medalii de argint, și titlul de vice – campion național.

La aceiași competiție Cepreaga Vlad Ionuț, la Junior Under 15 a obținut o medalie de bronz, Turcanu Brândușa Gabriela, la categoria Junioare Under 14 a obținut 3 medalii de bronz și la fel de bine s-a descurcat și sora sa, Turcanu Ioana, câștigând același număr de medalii la aceiași categorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*