Echipa de tenis de masă a CSM Constanța va lupta cu o formație din Franța pentru accederea în semifinalele ETTU EuroCup Women

FOTO CSM Constanța

Calificată în “primăvara europeană”, CSM Constanța va lupta cu o echipă venită din Champions League, ALCL TT Grand-Quevilly (Franța), pentru accederea în semifinalele ETTU EuroCup Women!

Sorții au rezervat un adversar redutabil, care a încheiat Grupa C din Champions League cu două victorii, asemenea primelor două clasate, diferența făcându-se la numărul de jocuri câștigate!

Vicecampioana mondială U19, Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu, Alina Mușat și Camelia Mitrofan vor evolua, în dublă manșă, la Constanța și Rouen, împotriva unor jucătoare cu experiență, precum Li Samson și Wu Jiaduo, ambele de origine chineză, Anais Salpin și Isa Cok. La prima participare într-o competiție europeană de senioare, fetele antrenate de Viorel Filimon și Anamaria Sebe și consiliate de psihologul Mioara Șincan au reușit o calificare spectaculoasă în sferturile de finală ale EuroCup Women, iar acum trec la un alt nivel!

CSM Constanța și Grand-Quevilly sunt pe aceeași parte de tablou cu UCAM Cartagena (Spania) și Museo de Almendra Francisco Morales (Spania), care oferă duelul 100% iberic al sferturilor. Pe cealaltă parte de tablou vor avea loc confruntările: Budarosi Sport Club (Ungaria) – HB Ostrov (Cehia) și CTB de Mirandela (Portuglia) – TT Joue les Tours (Franța). Meciurile vor fi programate după 31 Ianuarie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*