Fost comisar al Poliției Medgidia, trimis în judecată de DNA pentru o mită de 450 de euro

Sediul DNA Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Sediul DNA Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Un fost comisar de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Medgidia a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție, în stare de libertate, pentru o luare de mită de 450 de euro.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DNA Constanța, în data de 19 februarie 2020, Bogdan Duțu, în calitate de ofițer de poliție judiciară, cu gradul de comisar în cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Rutier, ar fi primit, printr-un intermediar, de la o persoană (martor în cauză) suma de 450 euro, în legătură cu atribuțiile sale de serviciu.

„Concret, inculpatul ar fi primit suma de bani lăsând să se înțeleagă că va desfășura cercetările într-un dosar penal în care martorul era cercetat pentru săvârșirea unei infracţiuni la regimul circulației pe drumurile publice, în vederea dispunerii unei soluții favorabile acestuia din urmă, respectiv o soluție de clasare sau una de renunțare la urmărirea penală”, se precizează în rechizitoriu.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*