Ședință de Consiliu extraordinară la Medgidia. Consilierii își vor da acordul pentru șase proiecte

Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din Medgidia au fost convocați pentru astăzi, luni, 14 noiembrie, începând cu ora 17.00 la o ședință extraordinară. Pe ordinea de zi sunt șase proiecte de hotărâre, toate inițiate de primarul Valentin Vrabie. Iată ce au de dezbătut aleșii locali:

1. Aprobarea Programului de îmbunătăţire a eficienţei energetice al Municipiului Medgidia
2. Aprobarea documentatiei tehnico – economice – faza DALI – şi a indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investitii „Creşterea performantei energetice a blocurilor de locuinte – Bloc B3, Sc. A, B, Strada Lupeni, Nr.22A, Medgidia, judetul Constanta” şi asigurarea surselor de finantare.
3. Aprobarea documentatiei tehnico – economice – faza DALI – şi a indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investitii „Creşterea performantei energetice a blocurilor de locuinte – Bloc DC3, Strada Dumitru Chicos, Nr.5, Medgidia, judetul Constanta” şi asigurarea surselor de finantare
4. Aprobarea proiectului „Creşterea performantei energetice a blocurilor de locuinte din Municipiul Medgidia, judetul Constanta” şi asigurarea surselor de finantare
5. Aprobarea mecanismului de recuperare a cotei de contributie a Asociatiilor de proprietari la cofinantarea proiectului ”Cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte din Municipiul Medgidia ”
6. Aprobarea încheierii unui contract de servicii de asistare, consiliere şi reprezentare juridică

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*