Primăria Medgidia dezinfectează în această perioadă toate scările de bloc din municipiu

Acțiune de dezinfecție în Medgidia, FOTO Primăria Medgidia

Pentru a pune capăt tuturor minciunilor, manipulărilor și dezinformărilor apărute în spațiul public, Primăria Municipiului Medgidia face următoarea precizare: pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, până în acest moment au fost efectuate două etape ale procesului de dezinfecție.

Prima etapă a avut loc în perioada 17 – 21 martie și a vizat toate unitățile de învățământ și instituțiile publice de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia.

Cea de-a doua etapă se desfășoară în această perioadă și vizează toate scările de bloc de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia.

Substanța folosită este BIONET A 15, iar produsul este avizat de Ministerul Sănătații și se găsește în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România. Produsul utilizat nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produce un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.

„Este regretabil faptul că indivizi de joasă speță încearcă în permanență intoxicarea cu informații false care au rolul de a destabiliza, a crea panică și de a arunca în derizoriu toate eforturile administrației publice locale, de a ține sub control situația existentă. Vă asigurăm și pe această cale că autoritățile locale sunt total implicate și vigilente, tratând cu maximă responsabilitate pericolul cu care ne confruntăm, tocmai pentru a limita propagarea acestuia!

Recomandăm tuturor cetățenilor municipiului Medgidia să se informeze doar din surse oficiale“, au transmis reprezentanții Primăriei Medgidia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*