Forțele de ordine din județul Constanța sunt angrenate în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice

Jandarmii în acțiune. FOTO IJJ Constanța

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de responsabilitate.

Misiunile sunt:

  • 2 august, se va acţiona pentru asigurarea ordinii publice în zona Pieţei Ovidiu, unde va avea loc festivalul „Jazz Up Sea”;
  • în perioada 02–05 august, jandarmii constanţeni vor avea în atenţie festivalul cinematografic „Filme în aer liber” şi evenimentul cultural-artistic „Sunset Sea-mphony”, pe faleza Cazinoului din Constanţa;
  • vineri, 03 august, va fi asigurată ordinea publică şi protecţia participanţilor la manifestările organizate cu ocazia „Zilei oraşului Eforie”
  • sâmbătă, 04 august, oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal A.S.S.C.S. Farul Constanța – A.C.S. Poli Timişoara, precum şi la evenimentele cultural-artistice „Ziua Multietnicităţii Dobrogene” în Piaţa Ovidiu şi „Unirea-Sub zodia Mariei, Regina tuturor românilor” pe faleza Cazinoului din Constanţa;
  • în perioada 04–08 august jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a expoziţiei foto „Dezvoltare sau Dezechilibru” pe faleza Cazinoului din Constanţa.

Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*