Fonduri suplimentare pentru instituțiile de învățământ și pentru Spitalul Medgidia. Primăria alocă bani pentru lupta împotriva pandemiei de coronavirus

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

În şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Medgidia desfășurată în cursul zilei de 31 martie a fost aprobată rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al municipiului Medgidia și au fost alocate mai multe sume de bani pentru lupta împotriva pandemiei cu coronavirus COVID-19.

Astfel, în ședința de Consiliu Local s-a dispus alocarea a:

  • 350.000 lei pentru achiziționarea stocurilor de materiale sanitare necesare Spitalului Municipal Medgidia pentru desfășurarea actelor medicale;
  • 500.000 lei pentru achiziționare aparatură medicală;
  • 500.000 lei pentru situații de urgență.

Întrucât în data de 4 aprilie se va deschide o nouă sesiune pentru atragerea de fonduri europene nerambursabile, continuăm procesul de modernizare a instituțiilor de învățământ, alocând către acestea sume necesare realizării documentațiilor:

  • Liceul Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” – 345.100 lei;
  • Școala Gimnazială ”I. L. Caragiale” – 243.950 lei;
  • Școala Gimnazială ”Spiru Haret” – 243.950 lei;
  • Școala Gimnazială ”Mircea Dragomirescu” din Municipiul Medgidia și Școala Primară ”Iuliu Prodan” din satul Valea Dacilor – 440.300 lei.

Tot astăzi a mai fost aprobat și proiectul de hotărâre referitor la aprobarea documentaţiei necesare construirii parcului din zona IMUM, urmând ca în perioada următoare să fie întocmit proiectul tehnic și să demareze execuția lucrărilor locului de agrement.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*