Ultima ședință de Consiliu Municipal din 2016 la Medgidia. Ce votează aleșii locali

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Ședința festivă a anului 2016 a fost programată pentru miercuri, 15 decembrie, începând cu ora 17.00. Pe ordinea de zi se află 9 proiecte, toate inițiate de primarul Valentin Vrabie.

1. Consiliul Local ia act de încetarea de drept a mandatului de consilier local al doamnei Socaciu Zuleiha ca urmare a demisiei şi declararea ca vacant a locului de consilier local al Partidului Social Democrat

2. Validarea mandatului de consilier local al primului supleant înscris pe lista Partidului Social Democrat

3. Aprobarea actualizării Comisiei locale de ordine publică a municipiului Medgidia, în condiţiile Legii nr.155/2010

4. Modificarea Anexei nr.1 şi Anexei nr.2 la H.C.L. nr.57/31.08.2016

5. Aprobarea completării anexei la H.C.L. nr.95/14.11.2016

6. Aprobarea completării domeniului privat al municipiului Medgidia

7. Aprobarea iniţierii procedurii de vânzare, în condiţiile art.123 alin.(3) şi (4) din Legea nr.215/2001 a imobilului teren proprietate privată a municipiului Medgidia, identificat cadastral sub nr. 106110

8. Aprobarea rectificării bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2016

9. Aprobarea preluării din exploatarea SC”Apollo Ecoterm”S.R.L. Medgidia a unor bunuri mobile ce aparţin domeniului public al municipiului Medgidia şi aprobarea transferului acestora în exploatarea SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*