Începe distribuirea tichetelor sociale în municipiul Medgidia

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Municipiului Medgidia începe distribuirea, începând de luni, 16 decembrie 2019, tichetele sociale în valoare de 50 lei/beneficiar.

Următoarele categorii de persoane pot beneficia de tichete:

  • pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi obținute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate sunt sub 704 lei/lună;
  • persoanele cu handicap grav, accentuat și mediu sau încadrate în gradul I, II și III de invaliditate, ale căror pensii cumulate nu depășesc 704 lei/lună.

Tichetele se pot ridica din următoarele locații:

  • persoanele care se încadrează în categoriile de mai sus și locuiesc în zona Nord – de la Centrul de Informare pentru Cetățeni – zona Nord;
  • pensionarii – de la Clubul Pensionarilor din centrul municipiului (cu excepția celor care locuiesc în zona Nord);
  • restul persoanelor cu handicap – din incinta Primăriei Municipiului Medgidia, camera 19 (Biroul Resurse Umane).
  • pentru locuitorii din Valea Dacilor și Remus Opreanu tichetele se vor distribui în localitățile respective.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*