Florin Mitroi obține un nou mandat de primar în Valu lui Traian

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Primăria Valu lui Traian
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Primăria Valu lui Traian

Florin Mitroi a obținut un nou mandat de primar în Valu lui Traian după ce a obținut la alegerile de duminică, 27 septembrie, votul unei majorități covârșitoare.

Rezultatul final al numărătorii voturilor din comună arată că Florin Mitroi a obținut 90,1 la sută din preferințele vălurenilor.

Planurile sale pentru următorii 4 ani includ posibila transformare a comunei într-un oraș: https://www.valureni.ro/foto-video-bilant-de-mandat-pentru-primarul-florin-mitroi-planurile-pentru-urmatorii-4-ani-includ-posibila-transformare-a-comunei-intr-un-oras

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*