Flash Mob pentru Pace și lansare de baloane, în Piața Ovidiu

FOTO Ovidiu Oprea

Constănțenii și turiștii sunt invitați vineri, 12 august, de la ora 18.00, în Piața Ovidiu, la evenimentul-manifest „Flash Mob pentru Pace”, un dans sincron și lansare de baloane.

Astfel, copiii și adulții sunt invitați să participe alături de Școala de dans și coregrafie White Feathers la un dans sincron cu sute de persoane, la finalul căruia, în mod simbolic, fiecare participant va lansa spre cer un balon cu heliu.

ArtAntik Gallery, organizatorul Târgului de Artă și Antichități „Art & Craft Constanța Revival“ și-a asumat rolul de coordonator al acestui eveniment plin de energie, speranță și încredere într-o lume în care toleranța și umanitatea să primeze.

Este important de precizat faptul că toate baloanele colorate vor fi furnizate de organizatori, acestea fiind 100 la sută biodegradabile.

Flash mob-ul poate fi urmărit pe pagina facebook a evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*