Restricții de trafic în cartierul Coiciu din Constanța din cauza unor lucrări de asfaltare

Au început lucrările de frezare a carosabilului pe strada Frunzelor din cartierul Coiciu. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că au început lucrările de frezare a carosabilului pe strada Frunzelor din cartierul Coiciu, astfel că în zonă au fost introduse o serie de restricții de circulaţie.

Potrivit reprezentanților instituției, marți, 4 octombrie, se decopertează carosabilul pe tronsonul cuprins între strada Baba Novac și strada Ion Roată, circulația autoturismelor fiind restricționată parțial pe sectorul de drum pe care se lucrează, până la ora 16.00.

Lucrările de frezare a carosabilului vor continua miercuri și joi, cu aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Utilajele se vor muta pe porțiunea cuprinsă între strada Izvor si strada Barbu Ștefănescu Delavrancea. Ulterior, carosabilul va fi recondiționat cu asfalt.

În perioada următoare, se va reabilita infrastructura rutieră și pe străzile Andrei Mureșanu și Crinului din cartierul Coiciu.

Autoritățile locale fac apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*