CTnews TV: Răzvan Ivan, purtător de cuvânt Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța: “Jandarmii sunt prezenți în misiunile lor în mod echidistant, pentru toată lumea, suntem partenerii legii și ai cetățeanului care respectă legea”

Răzvan Ivan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. FOTO Paul Alexe

În perioada trecută de la debutul pandemiei, printre cei responsabili cu asigurarea respectării în stradă și în locurile publice a normelor de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus s-au numărat și jandarmii, alături de colegii din celelalte structuri ale Ministerului de Interne.

Despre activitatea jandarmilor în condiții de pandemie, despre misiunile îndeplinite, dar și despre ceea ce trebuie să știm în perspectiva ceremoniilor religioase ce urmează în perioada imediat următoare, în discuția pe care jurnalistul Paul Alexe a avut-o, în sudioul CTnews TV, cu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, Lt. Col. Răzvan Ivan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*