Firma Confort Urban a fost amendată cu 60.000 de lei de Garda de Mediu Constanța pentru că depozitase deșeuri în curtea societății

Sediul SC Confort Urban SRL. FOTO: Primăria Constanța

Firma Confort Urban a fost amendată cu 60.000 de lei de Garda de Mediu Constanța deoarece depozitase deșeuri în curtea societății.

În urma unui control la Confort Urban au fost găsite în incinta societății deșeuri inerte din construcții și demolari pe o suprafață de circa 8.000 mp, cantitate estimată de aproximativ 40.000 tone, care proveneau de la lucrările de investiții și reparații curente din municipiul Constanța. Garda de Mediu a cerut eliminarea acestor deșeuri, curățarea terenului și a amendat Confort Urban cu 60.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*