Lucrările executate pentru remedierea unei avarii RAJA au dus la devierea traseului autobuzelor liniei 5B

CT BUS modifică luni, 19 iunie, traseul liniei 5B. FOTO: CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că luni, 21 noiembrie, autobuzele liniei 5B circulă pe traseu deviat temporar.

Astfel, până la ora 16.00, autobuzele liniei 5B vor circula pe traseul: strada Hatman Arbore – strada Comarnic – strada Fântânele – strada Meșterul Manole – strada Hatman Arbore.

Devierea survine ca urmare a lucrărilor executate de RAJA SA pentru remedierea unei avarii la intersecția străzilor Comarnic și Democrației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*