Final de iulie încununat cu premii pentru micii cântăreți ai Medgidiei

Tinerii din Medgidia s-au impus la festivalul „Cântec și Poveste”

Elevii clasei de canto, din cadrul Casei de Cultură “Ioan N. Roman”, instruiți de Stela Trifan, au obținut numeroase premii din partea maeștilor juriului festivalului „Cântec și Poveste”, desfășurat la București în data de 31 iulie.

Strădania talentaților copii a fost răsplătită cu următoarele premii:

  • TROFEUL secțiunii muzică populară, la categoria de vârstă 12 – 14 ani, este obținut de Andreea Iulia CUSTURĂ
  • TROFEUL secțiunii DOINĂ/BALADĂ, la categoria de vârstă 15 – 18 ani, revine Crinei Teodora Tănase
  • PREMIUL I pentru muzică populară este adăugat în palmaresul clasei de canto de către Eduard Gabriel ISTRATE la categoria de vârstă 6 – 8 ani, de Marina TOPOLEANU la categoria de vârstă 9 – 11 ani și de Crina Teodora TĂNASE la categoria de vârstă 15 – 18 ani.
  • PREMIUL II la secțiunea muzică ușoară, pentru categoria de vârstă 6 – 8 ani este obținut de Alexia Miruna SPÂNU, iar la secțiunea muzică populară, aceeași categorie de vârstă de Maria Bianca CARABAȘ.
  • PREMIUL II la categoria de vârstă 9 – 11 ani, secțiunea muzică ușoară, este oferit domnișoarei Sorina TOPOLEANU.
  • PREMIUL III este obținut la categoria de vârstă 6 – 8 ani de Anisia Cristiana SUCIU la secțiunea muzică ușoară, iar la secțiunea muzică populară, categoria de vârstă 9 – 11 ani de către Rareș PETEU.

În semn de prețuire pentru contribuția adusă în cadrul festivalului dar și pentru munca depusă în arta cântecului, doamna instructor Stela TRIFAN a fost premiată cu diploma de EXCELENȚĂ a festivalului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*