FOTO VIDEO Un șofer de transport agabaritic a distrus o cale de trecere a stației de taxare de la Fetești

Accident Stație de Taxare fetești. FOTO DRDP Constanța

Un camionagiu a reușit să distrugă una din căile de trecere a stației de taxare de la Fetești. A încercat să treacă în viteză, dar a distrus totul în urma sa. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.30, pe sensul de mers dinspre București spre Constanța. Șoferul unui autotren înmatriculat în Prahova, cu încărcătură agabaritică a încercat să treacă în viteză printr-una din căile de acces, fiind vorba de o cale E tarif. Nu a estimat însă bine dimensiunile remorcii și a distrus totul în calea sa. În câteva secunde a distrus cabina stației de taxare, camerele video de supraveghere, parapetul de protecție, cabluri electrice.

Din fericire, fiind vorba de o cale de acces E tarif, în cabină nu se afla nimeni, fiind înregistrate doar pagube materiale. Cazul este anchetat de către Poliția Autostrăzi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*