Artiștii invitați la Ziua Internațională a Copilului de la Medgidia au primit amenințări cu moartea. Poliția a deschis o anchetă

Artiștii invitați la Ziua Internațională a Copilului de la Medgidia au primit amenințări cu moartea, iar polițiștii au deschis o anchetă.

Primăria Municipiului Medgidia a organizat astăzi, 1 iunie, un eveniment dedicat atât copiilor cât și adolescenților. Evenimentul, care a debutat  de la ora 16.00, aduce în prim-plan o varietate de activități dar și un concert susținut de Erika Isac, Rareș și Bogdan de la Ploiești.

„În jurul prânzului, Erika Isac și Rareș au primit mesaje de amenințare cu moartea pe conturile de socializare. Cei doi au fost avertizați să nu urce pe scena de la Medgidia. Atât managerul cât și artiștii au informat organizatorii și, pentru că au luat în serios aceste amenințări, au depus plângere la Poliția din Medgidia.

În același timp, Primăria Municipiului Medgidia a sesizat instituțiile abilitate pentru a lua toate măsurile necesare pentru siguranța artiștilor prezenți la eveniment.

Condamnăm ferm aceste atitudini și facem apel la calm, pentru ca Ziua Internațională a Copilului să se desfășoare în liniște și siguranță. Asta deoarece trebuie să fie o zi a bucuriei celor mici și nu un motiv de scandal și amenințări” – Primăria Medgidia.

Polițiștii au anunțat că fac cercetări.

„La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 11.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați de un bărbat, de 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost amenințat de o persoană necunoscută, pe o rețea de socializare.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentu săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Cercetările continuă în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei și luării măsurilor legale ce se impun” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*