Filmul „Între Chin şi Amin” a avut premiera de gală la Cumpăna, în organizarea Primăriei Cumpăna

Gala filmului „Între Chin şi Amin”, la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria şi Consiliul Local al Comunei Cumpăna, au organizat în data de 8 octombrie, la Casa de Cultură din localitate, premiera de gală a filmului „Între Chin şi Amin”.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Autorității Publice Locale Cumpăna, oficialități centrale dar și un public numeros.
Spectatorii s-au bucurat de prezența în sală a regizorului constănțean Toma Enache, alături de o parte din actorii ce fac parte din distribuția acestui film.

„Este un film clasic, care aduce în fața spectatorilor o poveste tulburătoare de viaţă, petrecută într-una din cele mai crunte perioade din istoria modernă, respectiv în perioada 1945-1989. Este o mărturie despre credință, onoare și iertare.
Lung metrajul care pune în imagini suferințele de necrezut din închisorile comuniste a umplut, Sala de Spectacole a Casei de Cultură“, au transmis reprezentanții Administrației publice locale Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*