RAJA oprește apa în mai multe zone din municipiul Medgidia

Avarie la o conductă de alimentare cu apă potabilă.

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului de 5000 de mc din incinta Complexului de înmagazinare – pompare Hidrofor, din municipiul Medgidia, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile începând de luni 5 august, ora 23.00, până marți 6 august, ora 19.00.

Sunt  afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zonele:

  • cartierul de case și blocurile VS din zona Vest;
  • zona Spital, perimetrul delimitat de străzile Mărgăritarului și Tineretului și str. Spitalului;
  • zona Berărie: perimetrul delimitat de străzile Rahovei și Lupeni;
  • zona Catanga: tronsonul dintre străzile Panseluțelor și Ovidiu;
  • strada Oprea Haraciu: blocurile OH, D și E;
  • satul Remus Opreanu.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectați să îşi asigure rezerva minimă de apă, pentru consum şi uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*