FOTO VIDEO Accident rutier între două autocamioane, pe A4, la intrare în Agigea

Accident rutier între două autocamioane, pe A4, la intrare în Agigea. FOTO ISU „Dobrogea”

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină sâmbătă, 11 decembrie, pe autostrada A4, la intrarea din Agigea, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autocamioane, unul încărcat cu cereale, celălalt cu pietriș.

Potrivit reprezentanților ISU „Dobrogea”, un autocamion s-a răsturnat, a rupt parapeții despărțitori ai autostrăzii și a lovit un alt autocamion care circula regulamentar din sens opus, fiind împrăștiat pietriș pe carosabil.

La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere, o automacara, un echipaj de descarcerare și două echipaje SMURD. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

La ora transmiterii acestei știri traficul rutier pe A4 este blocat pe sensul de mers către Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*