Festivitate on-line la ediția din acest an a „Topului firmelor din județul Constanța 2019”

Sediul CCINA Constanta

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează Festivitatea „Topul firmelor din județul Constanța 2019, ediția a XVII-a, joi, 10 decembrie.

„Întrucât condițiile epidemiologice actuale nu ne permit organizarea, în formatul obișnuit, a festivității <<Topul firmelor din județul Constanța 2019>>, avem plăcerea de a invita firmele constănțene la un eveniment on-line”, au precizat reprezentanții CCINA Constanța.

Festivitatea poate să fie urmărită prin accesarea site-ul CCINA Constanța https://www.ccina.ro/ sau pe adresa de facebook a CCINA https://www.facebook.com/CCINACTA.

În cadrul festivității „Topul firmelor din județul Constanța”, aflată la a XXVII-a ediție, vor fi acordate 135 diplome de excelență pentru firmele clasate pe primul loc la ultimele 5 ediții ale Topului Județean (2015, 2016, 2017, 2018, 2019) și vor fi menționate 704 firme care s-au clasat pe locul 1 în clasament.

Cu această ocazie va fi lansat și Catalogul „Topul firmelor din județul Constanța pe anul 2019”, care cuprinde informații despre 1.549 de firme clasate pe primele trei locuri, în cadrul fiecărui subdomeniu de activitate, precum și clasamentele cu primele 100 de firme, după cifra de afaceri și după profitul din exploatare. Metodologia de realizare a Topului este disponibilă pe site-ul CCINA Constanța, la adresa https://www.ccina.ro/topul-firmelor/2019/metodologie2019.

Clasificarea s-a realizat după domeniul principal de activitate, reflectat de codul CAEN de patru cifre al activității preponderent efectiv desfășurate și declarate, pe propria răspundere, în situațiile financiare pentru anul anterior. S-au luat în considerare șapte domenii principale de activitate.

Pentru realizarea topului județean al societăților au fost prelucrate, utilizând o platformă online națională, creată de Camera de Comerț și Industrie a României (C.C.I.R.), datele conținute în bilanțurile financiar – contabile depuse de societățile din județul Constanța, pentru activitatea desfășurată în cursul anului 2019.

Clasificarea întreprinderilor pe clase de mărime s-a realizat în conformitate cu prevederile Legii nr. 346/2004 privind stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii, cu completările și modificările ulterioare, care stabilește și criteriile de încadrare a societăților în fiecare tip de întreprindere: microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari și întreprinderi foarte mari.

Conducerea CCINA Constanța invită oamenii de afaceri constănțeni să urmărească festivitatea on-line de premiere a excelenței în afaceri și a celor mai dinamice firme constănțene în anul 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*