Festivitate de inaugurare a noului an de învățământ, la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

Deschiderea anului de învățământ la Școala militară de maiștri militari a Forțelor Navale. FOTO Roxana Dumitrică

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” organizează luni, 11 septembrie, ora 14.00, ceremonia de inaugurare a noului an de învățământ 2023-2024.
Cei aproximativ 200 de elevi de anul I și anul al II-lea își vor ocupa locul în formație și vor defila pe platoul instituției militare de învățământ, în prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, reprezentanților Statului Major al Apărării și ai Ministerului Apărării Naționale, comandanților de unități și mari unități din Forțele Navale Române, precum și a cadrelor didactice, părinților și apropiaților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*