RAJA oprește, în noaptea de 29 spre 30 mai, furnizarea de apă în mai multe zone din Medgidia

apa, robinet, raja,

În vederea executării lucrărilor de reabilitare a rezervorului de înmagazinare de la nivelul rețelei de alimentare cu apă din Medgidia, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei de luni, 29 mai, ora 22.00, până marți, 30 mai, ora 04.00 dimineața.

În acest timp vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Spital (tronsonul delimitat de str. Mărgăritarului și Tineretului) și strada Spitalului;
  • Zona Vest – blocurile VS-uri și cartierul de case, Est (parțial) și Hidrofor;
  • Berărie – porțiunea cuprinsă de str. Rahovei cu Lupeni;
  • Catanga – tronsonul delimitat de străzile Panseluțelor și Ovidiu, precum și cei de pe   strada Lt. Oprea Haraciu (blocurile D si E);
  • Satul Remus Opreanu.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm ca echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanții societății.

Aceștia  roagă utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL 31 – „Stație tratare apă, rezervoare și conducta transport Hârșova; Gospodării de apă Năvodari; Reabilitare stație de ape uzate și conducta de refulare Mamaia Sat; Gospodării de apă Valu lui Traian; Reabilitare rezervor Medgidia; Stație de clorare Vadu Oii”, în valoare totală de aproximativ 41 de milioane de lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*