Festivalul „Constanța citește“ continuă în acest week-end cu lansări de carte și teatru

„Meciul de comedie”, Spectacol interactiv de improvizație. FOTO: TSC

Festivalul „Constanța citește“ continuă cu multe momente artistice care vin să ne bucure sufletul și mintea. Pe lângă cărțile pe care constănțenii le au la dispoziție în parcul Arheologic, unde se pot relaxa savurând din volumele puse la dispoziție, vineri, 27 august, Primăria Constanța aduce lansări de carte și piese de teatru.

De la ora 19.00, Iulia Pană, Amelia Stănescu și Gabriela Titz vor prezenta volumul de versuri „Piele pe piele” al poetei Lia Faur.

„Volumul este o confesiune de trăire acută, o întoarcere pe dos – ca o mănușă – a sufletului bântuit de amintiri dulci-amărui, de umbre și lumini, de amăgiri și dez-amăgiri. Versurile ei prilejuiesc cititorului explorări curioase ale celor mai intime emoții, dar și tămăduiri cathartice ale unor suferințe și neadecvări universale, căci Lia Faur construiește cu pricepere, în limbaj simplu, dar plin de conotații, repere etern valabile a ceea ce experimentăm de-a lungul vieții prin iubire, frică, suferință sau maternitate“, ne-a împărtășit Iulia Pană.

Tot vineri, de la ora 20.00, scena amenajată în parc va găzdui spectacolul interactiv de improvizație – „Meciul de comedie“. „Meciul“ se va disputa între Real Stavrid și A.C. Biban, ai căror protagoniști vor fi: Ecaterina Lupu, Florin Aioane, Mirela Pană, Remus Archip și Vlad Lință, respectiv Andrei Cantaragiu, Cătălina Mihai, Florina Stănculeț, Lucian Iftime și Ștefan Mihai, sub atenta supraveghere a arbitrilor/prezentatori Andrei Bibire și Erwin Șimșensohn.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*