Trafic îngreunat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii a RAJA

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate pe bulevardul Tomis din Constanța, din cauza unei avarii pe o conductă a RAJA SA.

Astfel, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta magistrală de alimentare cu apă de pe bulevardul Tomis, echipele de intervenție ale RAJA SA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație, în zona Macul Roșu, pe o porțiune de 50 de metri, pe sensul de mers către Dacia. Lucrarea se estimează că va fi finalizată până la ora 15.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune  condiții”, au transmis reprezentanții societății.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*