Fermecătoare canțonete italiene, vineri, în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța

Fermecătoarea muzică italienească revine în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, vineri, 24 iunie, de la ora 20.30 în cadrul unui spectacol de înaltă ținută artistică, foarte îndrăgit de constănțeni – „O Sole Mio”.

„Chitarra romana”, „Volare”, „Santa Lucia”, „Non ti scordar di me” „O Sole Mio” sunt doar câteva dintre celebrele canțonetele italiene care vor umple inimile de bucurie spectatorilor prezenți. Concepția spectacolului îi aparține Gabrielei Dobre. Soliști: Daniela Vlădescu, Stela Sîrbu, Lucia Mihalache, Mihaela Ionescu, Ionela Duma, Silvia Simionescu, Raluca Dărăban, Veronica Răceală, Gabriela Dobre, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Mădălin Băldău, Ionuț Neagu, Cristian Parmac.

Spectacolul este prezentat în cadrul „Stagiunii artistice estivale”. Până pe 15 septembrie, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, împreună cu Primăria Constanța, vă invită la evenimente culturale deosebite, organizate în weekend, pe terasa teatrului sau pe scena special amenajată în parc. Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*