Profesoara din Cernavodă, omorâtă pentru 500 de lei. Principalul suspect și-a recunoscut fapta

Cercetare la locul crimei
Polițiștii au demarat cercetarea la fața locului. FOTO cu rol ilustrativ.

Profesoara din Cernavodă, găsită, joi, 08 aprilie, moartă în apartamentul ei, a fost ucisă de un bărbat care recent îi montase geamuri termopan. După ce a omorât-o, suspectul a plecat cu 500 de lei, câteva carduri și un telefon mobil.

Potrivit unor surse judiciar, crima s-a petrecut în seara zilei de marți, 06 aprilie, principalul suspect fiind un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani. Acesta se cunoștea cu victima, căreia în trecut îi montase ușa de la intrare și geamuri termopan și presupunea că victima deține în casă bunuri de valoare. El a sunat-o în seara respectivă, invitându-se la locuința femeii sub pretextul că ar avea ceva de luat și a încercat să-i sustragă cheile de la casă pentru ca ulterior să revină în lipsa ei, să fure.

El a fost văzut însă de femeie, care a început să țipe, motiv pentru care agresorul a atacat-o, a imobilizat-o, i-a pus un căuș în gură și, ulterior, a strangulat-o cu o chingă de prins bagaje la mașină. Bărbatul a furat 500 de lei, telefonul mobil și câteva carduri din poșeta, după care a fugit.

Suspectul a fost găsit joi, 08 aprilie, de o patrulă de poliție, în apropierea localității Deleni, în timp ce vomita pe marginea drumului. El le-a declarat oamenilor legii că a încercat să se sinucidă, înghițind otravă de șobolani și antigel. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru asistență medicală, iar după ce s-au asigurat că viața nu-i este pusă în pericol, polițiștii l-au dus la audieri, unde și-a recunoscut fapta și apoi a fost reținut, pentru 24 de ore, pe bază a ordonanță a procurorului de caz.

El va fi prezentat vineri, 9 aprilie, în fața unei instanțe a Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă.

Trupul femeii a fost descoperit joi dimineață după ce sora acesteia, îngrijorată că nu mai reușea să o contacteze, a solicitat intervenția pompierilor pentru a intra în apartamentul victimei din Cernavodă.

„La fața locului s-au deplasat colegii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare  și, de asemenea, în sprijin o ambulanță SAJ. Sosiți la fața locului,  pompierii au deblocat ușa cu mijloacele din dotare, iar în casă a fost găsită o persoana de sex feminin,  în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarata decedată”, au transmis sursele citate.

Victima a fost găsită parțial dezbrăcată, cu mâinile legate la spate, având în gură un căluș, în timp ce la gât prezenta urme de strangulare. Trupul acesteia a fost transportat la morgă, pentru necropsie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*