Femeile social-democrate din Constanța, mesagere ale lui Moș Crăciun pentru bătrânii din Constanța, Poarta Albă și Negru Vodă

Reprezentantele OFSD Constanța vor merge cu daruri la bătrânii din Constanța, Poarta Albă și Negru Vodă. FOTO cu rol ilustrativ

Din dorința de a oferi un strop de fericire și lumină în sufletele bătrânilor lipsiți de grija unei familii, reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor merge cu daruri pentru persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Constanța, Poarta Albă și Negru Vodă din județul Constanța.

„Trăind bucuria Nașterii Domnului Iisus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul <<Dar din dar, se face rai>>”, spun reprezentantele OFSD.

Astfel, joi, 22 decembrie, un număr de aproximativ 500 de bătrâni vor primi în dar produse alimentare tradiționale de Crăciun: carne de porc, cozonac, portocale, băuturi răcoritoare.

Evenimentul va avea loc după următorul program:

  • ora 10.00 – Căminul pentru persoane vârstnice Constanța;
  • ora 11.30 – Centrul de Îngrijire și Asistență din comuna Poarta Albă;
  • ora 13.00 – Centrul de Îngrijire și Asistență „Sf. Andrei” , Centrul de Îngrijire și Asistență „Armonia” și Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „Sf. Luca” din orașul Negru Vodă.

Prin aceste daruri, femeile social democrate constănțene vor încerca să aducă în inimile acestor bătrâni bucuria Sărbătorilor de Iarnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*