Locuințe noi pentru 52 de familii din orașul Cernavodă

Inaugurare locuințe sociale la Cernavodă
Inaugurare locuințe sociale la Cernavodă

52 de familii din orașul Cernavoda au o locuință nouă. Spațiile locative sunt situate în strada Salciei din Cernavoda, în fostul cămin de nefamiliști, construcție ce a fost reabilitată, recompartimentată și amenajată ca bloc de locuințe. Clădirea cuprinde un număr de 9 garsoniere și 45 de apartamente, cu baie proprie.

Începând cu ora 9:30, în sala Casei de cultură I.D. Chirescu, beneficiarii de locuințe sociale repartizate prin HCL nr. 43/2017 au semnat atât contractele de închiriere pentru noile locuințe, cât și contractele pentru furnizarea serviciilor de termoficare și colectare a gunoiului menajer.

Noii locatari, împreună cu primarul orașului, Liviu-Cristian Negoiță, viceprimarul orașului Cîrjali Șerif și alți reprezentanți ai administrației publice locale, s-au deplasat la blocul de locuințe, unde, după inaugurare, au intrat în posesia apartamentelor în care se vor putea muta începând chiar de astăzi.

1 Comment

  1. Se presupune ca in mod normal aceste locuinte erau pentru cei nevoiași,din pacate multe din ele au ajuns La persoane care deja erau împroprietărite cu cate o casa/apartament,este nedrept din punctul meu de vedere!! Vreau sa aduc la cunoștiință faptul ca sora mea a primit o locuință de tip garsonieră in acest bloc,membrii familiei fiind in numar de 6 persoane,iar persoane singure si ne familiste au primit in acelasi bloc apartament,serios? Rusine domnului primar pentru evaluarea dosarelor depuse in ceea ce priveste acest eveniment!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*