Locuințe noi pentru 52 de familii din orașul Cernavodă

Inaugurare locuințe sociale la CernavodăInaugurare locuințe sociale la Cernavodă

52 de familii din orașul Cernavoda au o locuință nouă. Spațiile locative sunt situate în strada Salciei din Cernavoda, în fostul cămin de nefamiliști, construcție ce a fost reabilitată, recompartimentată și amenajată ca bloc de locuințe. Clădirea cuprinde un număr de 9 garsoniere și 45 de apartamente, cu baie proprie.

Începând cu ora 9:30, în sala Casei de cultură I.D. Chirescu, beneficiarii de locuințe sociale repartizate prin HCL nr. 43/2017 au semnat atât contractele de închiriere pentru noile locuințe, cât și contractele pentru furnizarea serviciilor de termoficare și colectare a gunoiului menajer.

Noii locatari, împreună cu primarul orașului, Liviu-Cristian Negoiță, viceprimarul orașului Cîrjali Șerif și alți reprezentanți ai administrației publice locale, s-au deplasat la blocul de locuințe, unde, după inaugurare, au intrat în posesia apartamentelor în care se vor putea muta începând chiar de astăzi.

1 Comment on "Locuințe noi pentru 52 de familii din orașul Cernavodă"

  1. Se presupune ca in mod normal aceste locuinte erau pentru cei nevoiași,din pacate multe din ele au ajuns La persoane care deja erau împroprietărite cu cate o casa/apartament,este nedrept din punctul meu de vedere!! Vreau sa aduc la cunoștiință faptul ca sora mea a primit o locuință de tip garsonieră in acest bloc,membrii familiei fiind in numar de 6 persoane,iar persoane singure si ne familiste au primit in acelasi bloc apartament,serios? Rusine domnului primar pentru evaluarea dosarelor depuse in ceea ce priveste acest eveniment!!

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News