Femeie de 34 de ani, găsită moartă într-o locuință din Constanța. Ea avea o rană în piept și polițiștii cred că s-a sinucis

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

O femeie în vârstă de 34 de ani a fost găsită moartă în propria locuință, sâmbătă dimineața. Ea avea o rană în zona pieptului, iar polițiștii cred că femeia s-a sinucis.

Sâmbătă, în jurul orei 7.30, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 34 de ani, se află decedată la locuința de domiciliu din municipiul Constanța.

“În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au stabilit că trupul neînsuflețit prezintă o plagă tăiată în zona pieptului. Până la acest moment, toate pistele din cercetări conduc spre varianta unui suicid”, a transmis IPJ Constanța.

Anchetatorii au găsit lângă trupul femeii un cuțit care cel mai probabil a fost folosit de aceasta pentru a se înjunghia. De asemenea, în locuință se afla și fiul femeii, acesta fiind nevătămat.

Cadavrul a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*