Incident violent în Vama Veche: Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat într-un camping, agresorul amenințând apoi că se sinucide

Demonstrație de folosire a unui pistol. FOTO Victor Radu

Un incident violent a avut loc în seara zilei de vineri, 14 iulie, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un tânăr în vârstă de 21 de ani fiind împușcat, cu o armă cu glonț, în urma unui conflict spontan.

Potrivit Poliției Județene, la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul de 21 de ani fusese împușcat în picior de către un individ în vârstă de 50 de ani, victima fiind imediat transportată la spital cu o ambulanță. Între timp, autoritățile au mobilizat un negociator de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța, având în vedere faptul că agresorul amenința cu sinuciderea.

După mai multe ore de negocieri, polițiștii au reușit să convingă bărbatul de 50 de ani să predea arma pe care o deținea legal, iar apoi a fost imobilizat.

Arma folosită în incident, un pistol cu glonț de calibrul 9×19 mm, a fost confiscată de la locul faptei. Agresorul a declarat că acțiunea sa a fost accidentală, ca urmare a consumului de alcool și a unor neînțelegeri cu alte persoane din camping. În prezent, individul se află sub supravegherea medicilor, fiind transportat la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare pentru o examinare neuropsihică.

În urma incidentului, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, anchetându-se infracțiunile de vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase continuă investigațiile pentru a stabili toate împrejurările faptei și pentru a lua măsurile legale necesare în acest caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*