Felix Stroe, desemnat candidatul PSD Constanța pentru președinția Consiliului Județean

Felix Stroe, președintele PSD Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Felix Stroe, președintele PSD Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a fost desemnat drept candidatul acestei formațiuni politice pentru conducerea Consiliului Județean Constanța.

Biroul Permanent Județean al Organizației PSD Constanța s-a întrunit vineri, 14 august, în prezența majorității primarilor partidului din județul Constanța.

„La propunerea Biroului, în unanimitate de voturi, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța a fost desemnat Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța”, a anunțat biroul de presă al organizației județene a PSD Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*