Felix Stroe, desemnat candidatul PSD Constanța pentru președinția Consiliului Județean

Felix Stroe, președintele PSD Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Felix Stroe, președintele PSD Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a fost desemnat drept candidatul acestei formațiuni politice pentru conducerea Consiliului Județean Constanța.

Biroul Permanent Județean al Organizației PSD Constanța s-a întrunit vineri, 14 august, în prezența majorității primarilor partidului din județul Constanța.

„La propunerea Biroului, în unanimitate de voturi, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța a fost desemnat Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța”, a anunțat biroul de presă al organizației județene a PSD Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*