Bogdan Huțucă, despre incidentul în care a fost implicat Mihai Lupu: „Suntem conștienți că este o situație regretabilă”

Bogdan Huțucă și Mihai Lupu. FOTO Victor Radu

Președinte PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a transmis luni, 3 aprilie, o declarație de presă în legătură cu înregistrările făcute publice de o parte a mass-media în care apare președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

„Suntem conștienți că este o situație regretabilă. Ce știm astăzi este că bariera nu s-a ridicat, ceea ce îmi arată că legea s-a respectat. Eu consider că în fața legii toți trebuie să fim egali. Poliția locală și-a făcut datoria. Înțeleg că președintele CJ, Mihai Lupu, a avut o poziție publică pe acest subiect și, printre altele, și-a cerut scuze pentru acel moment. Din punct de vedere politic, discuțiile vor avea loc în forurile de conducere ale partidului”, a comentat liderul liberalilor constănțeni,  deputatul Bogdan Huțucă.

În imaginile respective, care sunt vechi de aproximativ doi ani, se vede cum Mihai Lupu amenință, înjură, jignește și chiar agresează un polițist local, care se afla în serviciu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*