Jandarm al Grupării Mobile Constanța, medaliat de către Președintele României cu prilejul Zilei Naționale

Avansări în grad la Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța

La sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanța a avut loc joi, 2 decembrie, o activitate festivă în cadrul căreia comandantul unității, colonelul Constantin Dima, l-a felicitat pe plutonierul adjutant Daniel Târsână, după ce a fost recompensat de către Președintele României cu Medalia Bărbăție și Credință, clasa a III- a, cu însemn pentru militari.

Daniel Târsână a fost jandarmul care, în data de 06 iulie, a găsit pe strada Ogorului din Năvodari o agendă în interiorul căreia se aflau 1.500 de euro, bani pe care i-a înapoiat proprietarei după ce a identificat-o. Aceasta a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că nu credea că o să mai recupereze banii adunați cu trudă pentru renovarea casei și a fost profund recunoscătoare pentru gestul jandarmului.

Totodată, 16 jandarmi – doi ofițeri și 14 subofițeri, au fost avansați în grad, toți înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru modul  exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu. După prezentarea Ordinelor de înaintare în grad colonelul Constantin Dima a înmânat noile grade militare colegilor recompensați.

Comanda unității a transmis sincere felicitări celor avansați și le dorește succes în activitatea viitoare, în slujba Jandarmeriei și a cetățenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*