FC Viitorul și-a stabilit programul până la reluarea campionatului

Viitorul și-a stabilit programul până la reluarea campionatului.

După ultimul meci din 2020, din deplasare cu Gaz Metan Mediaș, jucătorii Viitorul Constanța au intrat în vacanță până la 27 decembrie, când este programată reunirea lotului.

Programul complet al echipei este următorul:

  • 20-27 decembrie 2020: vacanță
  • 28-31 decembrie 2020: vizita medicală, urmată de cantonament la Hotel Iaki și antrenamente la Baza Sportivă a Academiei Gheorghe Hagi
  • 01 ianuarie 2021: liber
  • 02-09 ianuarie 2021: cantonament Hotel Iaki și antrenamente la Baza Sportivă a Academiei Hagi.
  • 10 ianuarie 2021: FC Viitorul – FC Hermannstadt (restanță etapa a 12-a).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*