Mircea Rednic, confirmat cu Covid-19

Mircea Rednic. FOTO Viitorul Constanța

Antrenorul formației Viitorului, Mircea Rednic, secundul Sorin Rădoi și antrenorul cu portarii Ștefan Preda au fost confirmați cu Covid-19. Echipa va fi condusă în următoarele două săptămâni de Cătălin Anghel și Cristian Sava.

“În urma unei noi testări Covid-19, efectuată marți de echipa noastră, rezultatele pentru antrenorul principal Mircea Rednic, antrenorul secund Sorin Rădoi și antrenorul cu portarii Ștefan Preda sunt, din păcate, pozitive ! Din această cauză, de comun acord cu antrenorul Mircea Rednic, care va conduce online ședințele de pregătire în următoarele două săptămâni, pe banca tehnică a echipei noastre vor sta, în această perioadă, alți doi antrenori din cadrul clubului nostru, Cătălin Anghel și Cristian Sava”, a anunțat Viitorul Constanța.

Toate celelalte teste efectuate marți, 02.02.2021, pentru jucători, staff-ul tehnic și administrativ sunt negative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*