“Fanteziile soțului meu aproape că m-au înnebunit”, în premieră la Constanța

“Fanteziile soțului meu aproape că m-au înnebunit”, în premieră la Constanța. FOTO Teatrul Elisabeta

Pentru prima dată la Constanța, joi, 29 februarie, ora 19:00, va avea loc comedia „Fanteziile soţului meu aproape că m-au înnebunit” pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Spectacolul este o producție a Teatrului Elisabeta din București, în regia lui Şerban Puiu, și îi are în distribuţie pe Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Lucian Ghimişi, Mirela Stoian şi Vlad Ianuş. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța.

Din 2024, Teatrul Elisabeta reia tradiția spectacolelor susținute la Constanța și aduce în fața publicului una dintre cele mai iubite producții din repertoriu – “Fanteziile soțului meu aproape că m-au înnebunit.” Spectacolul pune în discuţie trend-ul cărţilor de dezvoltare personală și impactul lor asupra vieții de zi cu zi, apelând la o situaţie comică: domnul Griffin (Vasile Calofir) începe să aibă eşecuri în dormitor, motiv pentru care pune în practică sfaturile unui psihoterapeut pentru problemele în cuplu. Încercând să exploreze diverse fantezii alături de soţia sa (Alexandra Velniciuc), Griffin se trezeşte în situaţii neobişnuite, alături de personaje neașteptate: cumnata recent părăsită, un instalator viclean și un hoț proaspăt evadat din închisoare.

„Motivul ascuns pentru care am ales această piesă este că, în spatele unei comedii care va distra, se află un mesaj tulburător, la adresa societăţii în care trăim astăzi şi a ideologiilor care ne guvernează,” menţionează regizorul Şerban Puiu.

Avându-i în distribuţie pe Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Lucian Ghimişi, Mirela Stoian şi Vlad Ianuş, producția Teatrului Elisabeta promite interpretări de excepţie, care valorifică absurdul şi comicul situaţiilor.

Biletele sunt disponibile la agenția Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, dar și online, pe www.teatrulelisabeta.ro și www.bilet.ro.

Rezervări pot fi făcute pe siteul Teatrului Elisabeta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*