Bebeluș blocat într-o mașină pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța. Au intervenit pompierii constănțeni

Bebeluș blocat într-o mașină pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța. FOTO ISU Constanța

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină luni, 7 iunie, pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța, în ajutorul unui bebeluș ce rămăsese blocat într-un autoturism.

Potrivit ISU „Dobrogea”, se pare că portierele autoturismului s-au blocat automat, iar copilul a rămas captiv în mașină, la fața locului intervenind un echipaj SMURD B și unul de descarcerare.

Pompierii militari au spart unul dintre geamurile laterale ale autoturismului și au putut astfel să scoată în siguranță bebelușul, în vârstă de numai o lună. Acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns în brațele mamei sale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*