VIDEO Familie salvată dintr-un incendiu de polițiștii constănțeni de la Rutieră

Familie salvată dintr-un incendiu de polițiștii constănțeni de la Rutieră. FOTO DGPL Constanța

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța, aflându-se, vineri, 5 martie, în jurul orei 16.30, pe strada Soveja din municipiul Constanța, au observat că la un apartament situat la etajul 1 al unui bloc a izbucnit un incendiu.

Polițiștii nu au stat pe gânduri, ci au mers imediat în imobilul respectiv, au evacuat persoanele prezente în locuință, printre care și un minor, în vârstă de 9 ani. Ulterior, persoanele în cauză au fost preluate de echipajele medicale.

Polițiștii rutieri au pătruns în apartament, oprind siguranțele de la curent și încercând să stingă focul, care părea să fi izbucnit din sufrageria imobilului. În același timp, polițiștii au observat faptul că în apartament se aflau două butelii, pe care le-au scos rapid, pentru a evita producerea unei explozii.

La fața locului au sosit apoi militarii de la ISU Dobrogea care au stins flăcările în câteva momente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*