Opt consumatori au fost afectați de incendiul ce a avut loc la o conductă de gaz de pe bulevardul Aurel Vlaicu

Incendiu violent la o conductă de gaz pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. FOTO ISU Dobrogea

Opt consumatori au fost afectați de incendiul ce a avut loc, joi dimineață, la o conductă de gaz de pe bulevardul Aurel Vlaicu, reprezentanții companiei Distrigaz Sud Rețele precizând că se lucrează astfel încât remedierea avariei să fie făcută în cursul acestei zile.

„În timpul unor lucrări de intervenții pe rețeaua de distribuție a gazelor naturale a avut loc un incendiu care a afectat câteva autoturisme parcate în imediata apropiere, fără a se înregistra victime. Din acest motiv, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 27 august, începând cu ora 10.00, în această zonă”, au transmis reprezentanții societății.

În urma acestei situații s-a sistat alimentarea cu gaze naturale pentru opt clienți casnici și non-casnici. Echipele companiei sunt în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, astfel încât reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați să se facă în cursul zilei de joi, 27 august.

„După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*