Peste 170.000 de țigarete de contrabandă, indisponibilizate în urma a două percheziții în Constanța

Peste 170.000 de țigarete de contrabandă, indisponibilizate de polițiștii BCCO
Țigarete de contrabandă, descoperite în Portul Constanța. FOTO arhiva CTNews

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat două percheziții domiciliare, în Constanța, în cadrul unui dosar de contrabandă cu țigări. În urma acțiunii au fost confiscate peste 170.000 de țigarete, iar un bărbat a fost reținut.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști de combatere a criminalității organizate au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, bănuiți de trafic de țigarete care provin din contrabandă.

„La data de 16 iunie, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiștii au surprins în flagrant delict pe unul dintre cei doi și au efectuat două percheziții domiciliare, în Constanța, la locuințele persoanelor implicate în activitatea infracțională”, au transmis polițiștii.

În urma activităților, au fost indisponibilizate 171.500 de țigarete, 35.700 de lei și bunuri susceptibile a proveni din activitatea de contrabandă.

După audieri, unul dintre bărbați a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri s-a dispus măsura controlului judiciar pentru ambele persoane.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*