Polițiștii au deschis o anchetă după ce au fost provocate distrugeri la mai multe autoturisme parcate în cartierul Faleză Nord

Polițiștii au deschis o anchetă după ce au fost provocate distrugeri la mai multe autoturisme parcate în cartierul Faleză Nord.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 9 februarie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Havana, s-ar fi produs distrugeri la nivelul pneurilor de la mai multe autoturisme.

“Polițiștii deplasați la fața locului au constat că, în perioada 8-9 februarie a.c., în intervalul orar 21.00-08.00, persoane necunoscute ar fi provocat dezumflarea pneurilor mai multor autoturisme situate pe străzile Havana și Belvedere.

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și desfășoară activități pentru identificarea persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*