Expoziție de cartofilie, filatelie și numismatică, cu ocazia Zilei Marinei

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” în colaborare cu Asociația Filiateliștilor „Tomis” Constanța, invită publicul să vizioneze expoziția de cartofilie, filatelie și numismatică „Povestiri de altădată. Despre marină, marinari și altele…” dedicată sărbătoririi Zilei Marinei Române. Vernisajul expoziției va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, sâmbătă 14 august la ora 11:00.

Printre multele imagini inedite se vor regăsi următoarele teme: „Străzile Constanței”, „Veliere din toată lumea”, „Faruri de navigație”, „Faună marină”, „Povestea călătoriilor pe mare”, „Povești marinărești 1895-1945”, „Serviciul Maritim Român 125 de ani de la înființare” și altele.

O premieră a acestei expoziții este reprezentată de faptul că se va prezenta cea mai mică bancnotă din lume.  De asemenea vizitatorii vor putea interacționa cu expozanții, ocazie cu care pot afla aspecte inedite ale istoriei marinei militare și comerciale românești, ale istoriei Constanței și în general ale istoriei României. Expoziția va rămâne deschisă în perioada 14-31 august.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*