Constanța a înregistrat al doilea deces al unui pacient confirmat cu COVID-19

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că în România s-a ajuns în data de 3 aprilie la 118 cazuri de deces ale persoanelor infectate cu coronavirusul COVID-19.

Penultimul caz, cel cu numărul 117 este al unei femei internate la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

Pacienta, în vârstă de 54 de ani era revenită în data de 13 martie din Turcia, iar pe data de 19 martie a fost confirmată ca și bolnavă de COVID-19.

Decesul a fost înregistrat în data de 2 aprilie, pacienta având potrivit oficialilor, condiții medicale pre-existente –  obezitatemorbidă; bronho-pneumonii repetate în ultimele 12 luni.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*