Tragedie pe Autostrada A2. O familie din Cluj a făcut accident. Un copil de 3 ani a decedat pe loc

Accident mortal

Ceea ce trebuia să fie o vacanță târzie pe litoral s-a transformat într-o tragedie pentru o familie cu trei copii din Cluj. Când aproape să ajungă pe litoral, mașină în care se aflau s-a lovit de un TIR.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 4.36, pe Autostradă A2, la km. 188-189, pe sensul de mers București-Constanța,
Echipajele medicale ale SAJ și SMURD ajunse la față locului au găsit o fetiță de aproximativ 1 an în stare gravă, cu traumatism cranian, un băiețel de 3 ani în stop cardio-respirator, o față de 7 ani o femeie de 25 de ani era cu mai multe traumatisme, dar conștientă, la fel și șoferul. Totodată, la spital a mai fost transportată o minoră, în vârstă de 7 ani cu traumatism lombar. Cu tot efortul depus de cadrele medicale, în urmă protocolului de resuscitare, băiatul în vârstă de 3 ani a fost declarat decedat. Ceilalți membrii ai familiei au fost transportați la Spitalul Județean Constanța.

Familia era din Cluj și se îndreptă spre mare. Potrivit polițiștilor, șoferul, pe fondul unor preocupări de altă natură (s-a întors la copiii care se aflau pe banchetă din spate), a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un TIR, care mergea pe bandă 1, după care a ricoșat în parapetul despărțitor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*