Doi italieni au fost arestați pentru o tâlhărie comisă într-un club din stațiunea Mamaia

Suspecții au fost prinși de către polițiști. FOTO Cătălin Schipor (Arhivă)

Doi turiști italieni veniți pentru distracție pe litoralul românesc au ajuns în arestul IPJ Constanța. Străinii au smuls un lanț de aur de la gâtul unui tânăr, fapta fiind comisă într-un club din stațiunea Mamaia,

Reprezentanții IPJ Constanța au comunicat faptul că, în data de 28 aprilie a, doi tineri în vârstă de 23, respectiv 24 de ani, ambii cetățeni italieni, ar fi smuls de la gâtul unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Galați, un lanț de aur. Fapta a fost comisă în timp ce acesta se afla într-un club din nordul stațiunii Mamaia. Persoana vătămată l-a imobilizat pe unul din tinerii în cauză, până la sosirea unui echipaj din cadrul dispozitivului de menținere a ordinii și siguranței publice, constituit de Poliția stațiunii Mamaia, format din 3 jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al IPJ Constanța i-au reținut pe tinerii în cauză, pentru o perioadă de 24 de ore, iar pe 29 aprilie, indivizii au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, magistrații emițând mandate de 30 de zile de arest preventiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*